————————————————————————————————————————————————————Logopediepraktijk I.H.A.M. Vercoulen is geopend voor face-to-face contact (u komt naar de praktijk), video bellen of telefonisch consult.

Coronamaatregelen

Veilig naar de logopedist. Dat doet u zo.

 

Beste cliënt, beste ouder,

Sinds juni 2020 zijn wij weer gestart met het behandelen van cliënten in de praktijk, wel nog onder omstandigheden die anders zijn dan u gewend bent. Bij ons eerste (telefonisch contact) wordt er een eerste afspraak gemaakt en wordt u gevraagd of u of uw huisgenoten klachten hebben. Naar aanleiding van dit gesprek bepalen we de vervolgstappen. Als u, of iemand in uw gezin, symptomen heeft van corona dan zullen we bijvoorbeeld beeldbellen. U mag dan niet naar de praktijk komen. Als het veilig en verantwoord kan, plannen we een behandeling in de praktijk. U wacht buiten. Vóór élke behandeling in de praktijk zal u gevraagd worden of u of iemand in uw gezin corona symptomen heeft. Indien u een van deze vragen met ja beantwoord mag u de praktijk niet betreden en volgt er een behandeling via videobellen of een telefonische behandeling. Het is raadzaam bij klachten eerst uw therapeut te bellen voor overleg zodat u weet of u wel of niet naar de praktijk mag komen.

Belangrijk is dan dat we ons samen houden aan de hygiëneregels:

  • Geen handen schudden
  • Was uw handen voor en na de afspraak
  • Kom alleen
  • Hoest en nies in uw elleboog
  • Houd 1,5 meter afstand
  • Bij griep of andere luchtwegklachten komt u niet

Als het nodig is, maakt de logopedist gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen. In de praktijk houdt iedereen 1,5 meter afstand van elkaar.

Samen doen we er alles aan om verspreiding van het coronavirus te voorkomen: uw logopedist vertelt u welke logopedische  zorg mogelijk is. We vertrouwen erop dat u begrip heeft voor de maatregelen.

LET OP! Wij werken exact op tijd. U komt precies op tijd of hooguit 5 minuten voor aanvang van uw behandeling naar de praktijk en neemt plaats in de wachtruimte. Kom niet eerder. Dit i.v.m. de privacy van de cliënt die op dat moment in de behandelkamer aanwezig is.

Uw logopedist, Ida Vercoulen

 

————————————————————————————————————————————————————–

 

Vakantie:

Kerstvakantie t/m 08-01-2022

 

Waarneming;

In het geval dat onze praktijk gesloten is i.v.m. vakantie of ziekte en u zoekt met spoed een logopedist dan kunt u op de website van Samenwerkende Logopedie praktijken (LOGIS) de adresgegevens, specialismen en openingstijden vinden van de bij LOGIS aangesloten logopediepraktijken uit Bathmen, Deventer, Gorssel, Holten, Olst en Twello. www.logismiddenijssel.nl/Samenwerkende-praktijken   LOGIS

              Logopedisten Midden IJssel

            Logopedisten in Samenwerking Midden IJssel

 Ook voor bestaande cliënten kan, indien gewenst, waarneming geregeld worden vanuit LOGIS.