Coronamaatregelen

Op dit zijn er geen bijzondere maatregelen van kracht i.v.m. het coronavirus. Wel houden wij ons aan de basisregels, zoals, regelmatig handen wassen, hoesten en niezen in de elleboog en bij verkoudheidsklachten testen op Corona. Tevens heeft de praktijk een uitgebreid ventilatiesysteem, werkzaam in de behandelkamer, de wachtkamer en de wc.

 

Kom op tijd naar uw afspraak!

LET OP! Wij werken exact op tijd. U komt precies op tijd of hooguit 5 minuten voor aanvang van uw behandeling naar de praktijk en neemt plaats in de wachtruimte. Kom niet eerder. Dit i.v.m. de privacy van de cliënt die op dat moment in de behandelkamer aanwezig is.

————————————————————————————————————————————————————–

 

Vakantie:

 

 

Waarneming;

In het geval dat onze praktijk gesloten is i.v.m. vakantie of ziekte en u zoekt met spoed een logopedist dan kunt u op de website van Samenwerkende Logopedie praktijken (LOGIS) de adresgegevens, specialisaties en openingstijden vinden van de bij LOGIS aangesloten logopediepraktijken uit Bathmen, Deventer, Gorssel, Holten, Olst en Twello. www.logismiddenijssel.nl/Samenwerkende-praktijken   LOGIS

              Logopedisten Midden IJssel

            Logopedisten in Samenwerking Midden IJssel

 Ook voor bestaande cliënten kan, indien gewenst, waarneming geregeld worden vanuit LOGIS.