————————————————————————————————————————————————————Logopediepraktijk IHAM Vercoulen is geopend via face-to-face contact, video bellen of telefonisch consult

Coronamaatregelen

Veilig naar de logopedist. Dat doet u zo.

 

Beste cliënt, beste ouder,

We kunnen weer voorzichtig opschalen met het behandelen van cliënten in de praktijk, wel nog onder omstandigheden die anders zijn dan u gewend bent. Zo maken we in eerste instantie alleen afspraken op afstand, via de telefoon of een videoverbinding. Naar aanleiding van dat gesprek bepalen we de vervolgstappen. Als u, of iemand in uw gezin, symptomen heeft van corona dan zullen we bijvoorbeeld beeldbellen. Als het voor uw zorg noodzakelijk is en het ook veilig en verantwoord kan, plannen we een behandeling in de praktijk.

Belangrijk is dan dat we ons samen houden aan de hygiëneregels:

  • Geen handen schudden
  • Was uw handen voor en na de afspraak
  • Kom alleen
  • Hoest en nies in uw elleboog
  • Houd 1,5 meter afstand
  • Bij griep of andere luchtwegklachten komt u niet

Als het nodig is, maakt de logopedist gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen. Mogelijk vragen we u ook om een mondkapje te dragen. In de praktijk houdt iedereen 1,5 meter afstand van elkaar. U kunt geen gebruik maken en de wachtkamer. U kunt geen gebruik maken van het toilet. Raak zo weinig mogelijk aan. Breng uw eigen spullen mee. U kunt geen gebruik maken van de spullen van de logopedist (pen, papier, flesje water).

Samen doen we er alles aan om verspreiding van het coronavirus te voorkomen: uw logopedist vertelt u welke logopedische  zorg mogelijk is. We vertrouwen erop dat u begrip heeft voor de maatregelen.

LET OP! Uw behandeling begint 15 minuten eerder dan u gewend bent en we werken exact op tijd. U komt precies op de afgesproken tijd binnen of 1 á 2 minuten later. U wordt buiten opgehaald. Dit doen we om te voorkomen dat cliënten van de logopedie en de fysiotherapie elkaar tegenkomen in de gang. In de gang is een afstand van 1.5 meten niet mogelijk.

Uw logopedist, Ida Vercoulen

 

————————————————————————————————————————————————————–

 

Vakantie:

Zomervakantie 18-7-2020 t/m 30-8-2020

 

Waarneming;

In het geval dat onze praktijk gesloten is i.v.m. vakantie of ziekte en u zoekt met spoed een logopedist dan kunt u op de website van Samenwerkende praktijken (LOGIS) de adresgegevens, specialismen en openingstijden vinden van de bij LOGIS aangesloten logopediepraktijken uit Bathmen, Deventer, Gorssel, Holten, Olst en Twello. www.logismiddenijssel.nl/Samenwerkende-praktijken   LOGIS

              Logopedisten Midden IJssel

            Logopedisten in Samenwerking Midden IJssel

 Ook voor bestaande klanten kan, indien gewenst, waarneming geregeld worden vanuit LOGIS.