Logopediepraktijk I.H.A.M. Vercoulen

Hietweideweg 30    0571-275294
7391 XX Twello

Let op! Wij zijn verhuisd naar Hietweideweg 30 te Twello. In Google staat verouderde informatie.

Logopedie ;
Telefoonnummer. 0571-275294
E-mail ; info@logopedie-vercoulen.nl
Openingstijden;

    • maandag t/m woensdag; 9.00 – 12.00  en 13.00 – 17.00 uur
    • donderdag; 13.00 – 18.00 uur

De Praktijk

Logopediepraktijk I.H.A.M. Vercoulen is gevestigd aan de Hietweideweg 30 in Twello en behandeld zowel kinderen als volwassenen. Alle therapeuten in de praktijk staan ingeschreven en geregistreerd in het kwaliteitsregister paramedici.

Onze praktijk is 01-01-2021 verhuisd naar Hietweideweg 30 en is volledig vernieuwd. Er is extra zorg besteed aan de cliëntveiligheid in verband met het coronavirus. De praktijk heeft een luchtafzuigsysteem in de wachtkamer, behandelkamer en de wc. Zo kunt u nog veiliger naar uw logopedist (kijk ook op onze website naar de coronaregels om de veiligheid voor u en anderen zo optimaal mogelijk te houden).

Ons doel is om alle cliënten, volwassenen en kinderen, een persoonsgerichte benadering te bieden waarbij kwaliteit en zorg hoog in het vaandel staan. Indien nodig, werken wij ook nauw samen met andere zorgverleners in de regio.
Wij hebben gekozen voor een praktijkruimte met een niet al te grote maar overzichtelijke opzet waar u zich snel op uw  gemak voelt en vrijwel altijd een vaste therapeut houdt gedurende het hele behandeltraject. Een ander doel is om de behandeling zo snel mogelijk met u of uw kind op te starten, wij hanteren dan ook geen wachtlijsten en u kunt doorgaans op zeer korte termijn bij ons terecht.
Cliënten waarderen onze persoonlijke en individueel gerichte benadering.