Groepspraktijk logopediepraktijk IHAM Vercoulen

Verdistraat 4A    0571-275294
7391 SG Twello

Logopedie ;
Telefoonnummer. 0571-275294
E-mail ; info@logopedie-vercoulen.nl
Openingstijden;

    • maandag t/m donderdag 9.00 uur t/m 18.00 uur

De Praktijk

Logopediepraktijk IHAM Vercoulen is gevestigd in De Boog Fysiotherapie en bestaat uit de afdeling logopedie, waar zowel volwassenen als kinderen worden behandeld. Alle therapeuten in de praktijk staan ingeschreven en geregistreerd in het kwaliteitsregister paramedici.

Ons gezamenlijke doel is om alle cliënten, volwassenen en kinderen, een persoonsgerichte benadering te bieden waarbij kwaliteit en zorg hoog in het vaandel staan. Als collega’s kennen wij elkaars kwaliteiten en deskundigheid goed. Buiten onze directe collega’s werken wij, indien nodig, ook nauw samen met andere zorgverleners in de regio.
Wij hebben gekozen voor een praktijkruimte met een niet al te grote maar overzichtelijke opzet waar u zich snel op uw  gemak voelt en vrijwel altijd een vaste therapeut houdt gedurende het hele behandeltraject. Een ander doel is om de behandeling zo snel mogelijk met u of uw kind op te starten, wij hanteren dan ook geen wachtlijsten en u kunt doorgaans op zeer korte bij ons terecht.
Cliënten waarderen onze persoonlijke en individueel gerichte benadering. Juist omdat er sprake is van een niet al te grote praktijkruimte, een overzichtelijk team van medewerkers en samenwerking tussen meerdere disciplines kunnen wij er naar streven om aan de verwachtingen van onze cliënten te voldoen.